Në aeroportin e Shkupit arr*estohet 19 vjeçari nga fshati Bojanë

Në aeroportin e Shkupit gjatë hyrjes në shtet dje në orën 13:00 pasi ishte kontrolluar B.D. (19) nga fshati Bojanë i Shkupit ishte konstatuar se në evidencën operative gjendej në listën me masë “arr*est” nga Departamenti i Kërkimit.

Siç është bërë e ditur në buletinin e sotëm të policisë B.D. ishte arr*estuar dhe iu është dorëzuar nëpunësve të policisë të Departamentit të Policisë në Petrovec për procedurë të mëtutjeshme.

Baby Boo