Në Aerodrom mbi 500 raste aktive me KOVID-19, gjendja shqetësuese edhe në Qendër dhe Karposh

Në Aerodrom mbi 500 raste aktive me KOVID-19, gjendja shqetësuese edhe në Qendër dhe Karposh

Baby Shop Charli

Ministria e Shëndetësisë, publikoi numrin e rasteve të reja me koronavirus në Maqedoninë e Veriut. Sipas Raportit, janë evidentuar 594 raste të reja, numër ky rekord në vendin tonë, ndërsa 303 prej atyre rasteve janë regjistruar në qytetin e Shkupit.
Për momentin numri i rasteve aktive në Shkup 2515. Gjendja paraqitet alarmante në komunën e Aerodromit ku janë mbi 500 raste aktive.
Ja si është shpërndarja e rasteve në bazë të komunave:
Çair – 109
Gazi Babë – 256 Aerodrom – 505, Karposh – 417 Qendër -433, Кisella Vodë – 296, Gjorçe Petrov – 198, Butel – 97, Shuto Orizarë – 14, Studeniçnë– 3, Saraj – 16, Haraçinë– 7, Ilinden – 35, Sopishtë– 17, Çuçer Sandevë – 8, Petrovecë – 13, Zelenikovë – 7, të huaj- 11, pa vendbanim të caktuar-73

Restorant Lumare