Ndodh në Shqipëri, lind zogu “përbindësh”


Një zog i pazakontë ka çelur këtë të mërkurë në Çakran të Fierit.
Zogu ka 4 këmbë, edhe 2 të pasme.

Ai mësohet se ka çelur sëbashku me 12 zogj të tjerë dhe pavarësisht gjendjes së pazakontë, nuk ka shfaqur probleme me shëndetin dhe ushqehet normalisht.

Fenomeni i 4 këmbëve njihet ndryshe si polymelia dhe është një defekt në lindje.