Ndodh edhe kjo në Kosovë, njeriu dhu*non sek*sualisht qenin

Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur gjatë ditës në Vushtrri. Dyshohet se një ose më shumë persona kanë dh*unuar se*ksualisht një qen. Lajmin e tme*rrshëm e ka bërë publike, aktivistja për mbrojtjen e kafshëve, Argjenda Dociqi e cila ka cilësuar si shumë shqetësuese ata cfarë ka parë tek qeni femër që ajo e ka pagëzuar me emrin “Bardha. Për Bardhen e vogel(keshtu po e thras) sot na ka ardhe nje lajm teper teper teper shqetesus nga veterinari… Bardha ka qene e ab*uzume se*ksualisht nga nje (po shpresoj qe veq nje) id*iot ma*njak ege*rsine bis*he e nuk po di se cka mo mi thone!” ka shkruar në postimin e saj Argjenda.

Baby Boo

Me poshtë gjeni postimin e saj: Postimi ma i veshtire qe e kom shkru ndonjhere! Cka keni me lexu ka me qene shume shqetesuse dhe e pa besushme qe dicka keshtu ka mujt me ndodh ne mes te Kosoves, ma saktesisht ne Vushtrri! Para pak kohe na kontaktun për nje rast te nje qeni qe eshte shume smut dhe nuk po mundet me ec. Pa u mendu dy here dy aktiviste Shqipe Gashi dhe Mimoza Hajdari Hasanishkun ne pike te nates me gjete. Kur arriten atje qeni u zh*duk… nuk u gjete kerka, po ne momentin qe kane qene ty hyp ne kerr mu kthy para komve ju ka dale nje qen tjeter… me lendime te njejta si qeni qe u zhd*uk! Për Bardhen e vogel(keshtu po e thras) sot na ka ardhe nje lajm teper teper teper sh*qetesus nga veterinar Bardha ka qene e ab*uzume sek*sualisht nga nje (po shpresoj qe veq nje) idi*ot ma*njak eg*ersine bis*he e nuk po di se cka mo mi thone! Bardha eshte ty luf*tu me jete! Eshte e shkatrume fizikisht, emicionalisht dhe psiqikisht. Deri me sot kom has ne plote raste te malltr*etimimeve te njerzve ndaj qenve.. g*juje me gurr mshoju shk*elm shk*eli me kerr, gjuje me all*ti mbaj lidhe me zingjir shtini mu rreh për luf*ta shtini me pje*lle me për fitu p*reju vesht bishtin gjuje me bunar etj etj  po kjo e sodit e ka kalu cdo kufi te idiotizmeve.