Ndiqen penalisht dy fajdexhinj në Prilep


Policia nga Prilepi ka ngritur një padi penale kundër O.A.(35) nga Prilepi për fajde dhe kundër A.A.(40) nga i njëjti qytet për ndihmë në lidhje me veprën penale fajde, transmeton Almakos.

Vitin e kaluar, O.A. pa leje ka dhënë para me kamatë të lartë, në mënyrën që gojarisht janë marr vesh për borxh ku të dëmtuarit janë detyruar që ta lënë si garanci pronën e tyre të patundshme në dobi të paditurës së dytë.

Në këtë mënyrë, të paditurit kanë marr pasuri në vlerë prej 78.000 den./Almakos