Ndërron jetë vëllau i Nevzat Bejtës

Ka ndërruar jetë vëllau i Nevzat Bejtës. Lajmin e hidhur e ka dhënë vetë Bejta.
“Vëlla pusho në paqe.
Me dhimbje të thellë njoftoj familjarët, miqt dhe shokët që vellau jonë, Gjylgjis Bejta sot ia dorëzoi shpirtin Allahut.
Varrimi i të ndjerit bëhet (nesër) E diell, pas namazit te drekës.
Zoti e mëshiroftë” ka shkruar Bejta.

Baby Boo