Ndërron jetë Qëndrim Aliu, për të cilin u mblodhën 200 mijë euro për shërim në Turqi


Qëndrim Aliu nga Vushtrria, për të cilin u grumbulluan 200 mijë euro që të trajtohet për shërimin e sëmundjes së tij në Turqi, ka ndërruar jetë.

Para disa muajve i gjithë qyteti i Vushtrrisë dhe bamirës nga e gjithë Kosova dhe diaspora iu bashkuan aktivitetit pë grumbullimin e mjeteve financiare që të dërgohet në Turqi për shërim.

Qëndrimi nuk i përballoj sëmundjes së tij. Lusim Allahun ta shperblejë Qëndrimin me xhennet.