Ndërron jetë profesori Musa Musai nga Struga


ME SHUME DHIMBJE NGUSHELLIME FAMILJES MIQVE DHE SHOKVE
Në moshën 70 vjecare Profesori u nda nga kjo jetë për të mos u kthyer më kurrë. Iku përgjithmon, edhe pse do të mbesë gjithmon në mesin tonë me veprat e tij intelektuale qe nese fillojm te shkruajm, nuk kane fund. Qoftë i përjetshëm kujtimi yt. Lamtumirë Profesor.