Ndërron jetë nga koronavirusi një infermiere nga “8 Shtatori”

Shoqata e Infermierëve informon se infermierja Nashide Emini ka vdekur nga koronavirus. Infermierja Emini ishte nga departamenti i dermatologjisë në spitalin “8 Shtatori” në Shkup për shumë vite.

Baby Boo
Pekon Bakery

“Përkushtimi ndaj punës dhe ngrohëtsia janë karakteristikat që do të mbesin në kujtim gjithmonë”, thonë nga shoqata e inferimerëve.
Shoqata së bashku me të gjithë anëtarësinë, i shpreh ngushëllimet më të thella familjes dhe të dashurve të saj.

Restorant Lumare