Ndërron jetë nga COVID-19 infermieria nga Shkupi

41331136 - two doctors standind with their arms crossed on chest ready to work. healthcare and medical concept.

Unioni i infermiereve, teknikëve medicinalë dhe motrave akushere dhe stomatologe njofton se sot si pasojë e Covid-19, jetë ka ndërruar infermierja Irena Dojçinovksa Milloshovska nga Instituti Geriatrik “13 nëntori” në Shkup.

Baby Boo
Pekon Bakery

“Apelojmë dhe theksojmë që virusi është me të vërtetë i pamëshirshëm dhe nuk ka asnjë selektim mbi moshat të cilat i sulmon. Kjo nuk është infermierja e parë vik*timë e Covid-19, por është më e reja në moshë. Infermierët rrezikojnë jetën e tyre dhe të të dashurve të tyre për pacientët në baza ditore. Ju lutemi t’i përmbaheni masave dhe të ndihmoni sistemin shëndetësor që ka kohë që po lufton përtej mundësive t”, thonë nga Unioni i Infermiereve.

Restorant Lumare