Ndërron jetë mjeku nga Gostivari Isman Xhaferi

Arben Taravari
Me dhimbje të thellë e pranova lajmin për ndarjen nga jeta të njërit nga mjekët e rrallë në qytetin e Gostivarit, Isman Xhaferi.

Baby Boo

Ismanin e vlerësoja si një njeri i veçantë, shok, mik, profesionist të madh dhe kolegë të mrekullueshëm. Ndarja jote nga kjo botë, është humbje e madhe për qytetin tonë në përgjithësi, si dhe për mjekësinë në veçanti.

I nderuar qoftë Kujtimi i Tij! Zoti të pastë afër i dashur koleg!

https://www.facebook.com/arben.taravari/posts/10224412371157920