Ndërron jetë mjeku i njohur nga Dibra, Ibrahim Kaziu


Një lajm i hidhur ka ardhur nga radhët e mjekësisë.
Ka ndërruar jetë mjeku i njohur, Ibrahim Kaziu i cili sakrifikoi gjithçka për dibranët.

Dr. Ibrahim Kaziu ka qenë zv.drejtor Teknik në Spitalin e Peshkopisë.
Dr. Kaziu ndër vite ka dhënë një kontribut shumë të madh si mjek pneumolog.
Gjithashtu ishte shumë aktiv në luf*tën kundër pandemisë dhe ishte optimist që do ta fitojmë këtë l*uftë.

Stafi i Pa Censurë u shpreh ngushëllime familjës dhe miqve.

Baby Boo