Ndërron jetë i riu nga Radusha, pas një aksidenti të rëndë në Danimarkë


Fshati Radushë ka postuar lajmin e hidhur sot.
Me pikëllim të thellë dhe dhimbje të madhe, j’u njoftojmë për lajmin e vdekjes së bashkëfshatarit tonë që jetonte në Danimarkë, Akik Agushit, pas një aksidenti në trafik.

Akiki ishte i martuar dhe pas vetes ka lënë dy fëmijë! Lusim Allahun Fuqiplotë që t’a falë dhe mëshirojë kurse familjarëve t’ju jep durim në ballafaqimin e kësaj sprove të rëndë.
Ngushëllime të gjithë fshatit Radushë për h umbjen e djaloshit të artë dhe të ri në moshë, Akikit.