Ndërron jetë gjykatësi nga Kumanova, Xhemail Shaban Osmani


Ka ndërruar jetë gjykatësi nga Kumanova Xhemail Shaban Osmani (djali i Shaban efendisë). Tanimë i ndjerë, Xhemail Shaban Osmani lindi në Shtip më 25.11.1929. Shkollimin fillor dhe të mesëm i kreu në Kumanovë, kurse Fakultetin Juridik në Shkup. Deri në vitin 1980 ka punuar gjykatës në Gjyqin e Kumanovës, pastaj deri në pensionim ka qenē kryetarë i Gjygjit ekonomik Republikan në Shkup./Portali “Kumanova Sot”

Baby Boo