Nderron jetë drejtori i shkollës “Rexhep Voka” në Shipkovicë

Sot ka ndërruar jetë drejtori i shkollës fillore në Shipkovicë, Safi Beluli.

Baby Boo

“Sot po ndahemi nga një zotëri burrë të qetë, punëtor i vyeshëm vizionar dhe i papërkulur, mësuesin Safi Beluli drejtori i Sh.F. “Rexhep Voka”-Shipkovicë. Të ndjerin Zoti e shpërbleftë me të mirat e Tij për gjithë kontributin e dhënë në arsimimin e brezave të Malësisë së Sharrit” ka shkruar udhëheqësi i arsimit në Komunën e Tetovës Ahmes Qazimi.

Restorant Lumare