Ndërroi jetë pronari i Euroturist-it, Ziber Bislimi


Një lajm i hidhur i minutave të fundit. Ka ndërruar jetë pronari i agjencisë turistike Euroturist në Tetovë. Lajmi është publikuar në faqen zyrtare të kësaj agjencie.

Lajm pikëllimi!
Të Allahut jemi dhe te Ai do të kthehemi!
Sot, ndëroi jetë pronari i Euroturist Tetovë Z. Ziber Bislimi.
Varrimi do të bëhet nesër me 14.09.2021 pas namazit të drekës te varrezat e f. Sellcë.
U preht në paqe!
Familja Bislimi dhe stafi i Euroturist