Ndërroi jetë një shqiptar i mirë, i ndershëm nga Tetova, Mensur Dervishi- CIKI!

Lajm pikëllimi! Ndërroi jetë një shqiptar i mirë, i ndershëm nga Tetova, Mensur Dervishi- CIKI. Ky personalitet përgjatë gjithë jetës  së tij reflektoi pozitivitet, ishte i dashur dhe i pranueshëm për shoqërinë e tij të gjërë në Çarshi të Epërme dhe në gjithë Tetovën!Mirësjellja e tij me rrethin ku jetoj do të kujtohet përgjithmonë!

Varrimi bëhet sot pas faljes së Namazit së Ikindisë. Zoti e shpërbleftë me Parajsë!

Baby Boo