Ndërroi jetë një nga mësuesit e parë në shkollat e Sarajit


Mësohet se sot ka ndërruar jetë doajeni i arsimit shqip në trevën e Dervenit prof.Rexhep Zeneli nga f.Kranjë nga Prespa i njohur nga banorët si Msues Rexhepi.

Kontributi i tij u shenua si arsimtar i zellshëm ne fshatrat e Gllumovë te Shkupit dhe ne Saraj (një kohë edhe drejtor i shkolles qendrore fillore) por edhe në disa fshatra të tjera të Shkupit.

Ai një kohë të gjatë ka jetuar në hapsirat ndihmëse te xhamisë së fshatit Gllumovë dhe mbahet mend nga banorët si mësues dhe fqinj i mirë i të gjithëve. Zoti i falte xhennetin per energjine e shpenzuar per arsimimin e shume gjeneratave.

Baby Boo