Ndërroi jetë ish-ushtari i UÇK-së nga Tetova

Ka ndërruar jetë luftëtari i UÇK-së nga Tetova, Haxhi Bejtulla Dauti, ish-ushtar i brigadës 112 “Mujdin Aliu”.

Baby Boo

“Njeriu që një jetë ia kushtoi veprimtarisë atdhetare.

Sikur të ia ndinte shpirti i Tij se në këto ditë bajrami do largohet nga kjo jetë dhe do takohet me Zotin e Vërtetë.

Dëshira e tij e fundit në këtë jetë ishte:

Më ofroni të veshi edhe njëher uniformën e lavdishme me të cilën uniformë janë të varrosur shokët e mi dëshmor.

Nderimet dhe përcellja e arkivolit për në shtëpinë e përhershme bëhet sot me 24. 08. 2018 në ora 13:00 pas namazit të Xhumasë në Reçicë të Tetovës.

I përjetshëm kujtimi për Ju Haxhi Bejtulla Dauti.”, kanë shkruar bashkëluftëtarë dhe familjarë.
Në emër të Shoqatës së Veteranëve të Luftës së UÇK-së u shprehim ngushllime familjes Dauti dhe bashkëluftëtarëve të Brigadës 112 “Mujdin Aliu”.