Ndërroi jetë biznesmeni kumanovar Evzi Isaki


Dje ka ndërruar jetë biznesmeni nga Sllupçani i Kumanovës Evzi Isaki, i njohur në rrethinën e Kumanovës dhe me gjerë, për bisnesin e parë me derivate të naftës në rrethinën e Kumanovës. Posedues (pronar) i tre Pompave të karburantit. Me këtë biznes, tanimë i ndjeri, kishte filluar të merrej që nga vitit 1993, ndërkohë që familjarët e tij edhe sot vazhdojnë të merren me këtë veprimtari.
Ka qenë donator dhe sponzor edhe i aktiviteteve të tjera kulturore e mediatike, në rrethinën e Kumanovës e Likovës.