Ndërpritet furnizimi me ujë për disa vendbanime në Çair

Për shkak të një defekti në rrugën “Cvetan Dimov” p.n. në Komunën e Çairit, sot do të jetë në ndërprerje furnizimi me ujë për shfrytëzuesit e rrugëve “Cvetan Dimov”, “Pançe Nedelkovski” dhe “Kemal Ataturk”. Në defekt do të punohet nga ora 16:00.

Baby Boo