Ndëron jetë haxhi Hazbi efendiu, ish imami i fshatit Sfillare

Dr. Zekerja Bajrami
Sot ndërroi jetë haxhi Hazbi efendiu, ish imami i fshatit sfillare. Njeriu që ja kushtoi jetën Islamit.

Baby Boo

Në kohet më të vështira, në kohen e monizmit, ai arriti të nxjerrë gjashtë hafiza e qindra hatmelinjë, kur ishte në pyetje feja ai ishte ne gjendje te sakrifikojë edhe veten.
Allahu hoxhen e mëshiroftë, varrin ja ndiçoftë dhe me xhennetin Firdaus e gradoftë!
Hoxha i nderuar u voros sot ne varrezat e fshatiti Sfillare.

https://www.facebook.com/Dr.Zekerija.Bajrami/posts/265414594952266