Ndëroi jetë Ratka Dimitrova, deputete nga përbërja e parë e Parlamentit


Deputetja, përkatësisht koordinuesja e grupit të parë të deputetëve të VMRO DPMNE së në Kuvend, Ratka Dimitrova, prej vitit 1991 deri në vitin 1994 ndërroi jetë në moshën 80 vjeçare.

Ajo pati edhe karrierë të pasur si violiniste, me shumë koncerte të mbajtura në vend dhe në botë.
Dimitrova është nëna e Nikolla Dimitrovit, ish-ministër i Punëve të Brendshme.