Nderohet Beg Rizaj, përmendorja e tij gati!


Përmendorja e ushtarit të UÇK-së Beg Rizaj do të ngritet në Deçan  më datë 16 qershor ora 12.

Skulptori i njohur nga Tirana Isa Balija e ka punaur këtë shtatore me kujdes të veçantë, e cila që tani është gati për datë 16 qershor.

Këtë shtatore e kanë finansuar biznismenët në bashkëpunim me komunën e Deçanit si dhe kontribues tjerë të pa kursyer.

Sipas informacioneve të Pa Censurë, kjo nuk është shtatorja e vetme që do nderon të rënët në “Rastin e Kumanovës”, viteve të ardhshme do të përgatiten monumente nderimi edhe për ushtarët tjerë të rënë në këtë betejë.