Ndalohet nga policia 38 vjeçari nga Tetova

Dje (07-prill) në orën 10 e 55 minuta, zyrtarë policorë të SPB-Tetovë kanë ndaluar 38-vjeçarin A.P. nga Tetova, i cili njëzet minuta më parë ishte denoncuar nga 55-vjeçari G.N. nga Falishti i Tetovës se në rrugën ,,Prohor Pçinski“ te varrezat ortodokse në Tetovë e ka su*lmuar fizikisht. Sipas raportit, A.P. gjatë su*lmit kishte përdorë gjithashtu edhe mjete të forta dhe kishte dëmtuar një derë në një nga dhomat e kapelës së varrezave.
Po zbardhet dhe dokumentohet çështja, kurse ndaj personit A.P. do të vijojë një parashtresë përkatëse.
…..

Baby Boo