Ndahet nga jeta këngëtari tetovar Alush Hamiti


Sot gjatë ditës ka ndërruar jetë këngëtari i njohurtetovar Alush Hamiti i cili ka qenë edhe anëtar i SHKA Rexhep Voka -Shipkovicë.

Alush Hamiti ishte këngëtar i njohur. Alushi rrjedh nga një familje muzikantësh. Hapat e para te karierës i filloi ne shoqerinë kulturore artistike shqipëtare “Xheladin Zeqiri” ishe 16 vite këngëtar i kësaj shoqerie gjat kësaj periudhe mori pjesë nëper shum koncerte ne Maqedoni,Kosovë dhe Shqipëri një ndër koncertet e tij me te suksesshme ishte ai i Turqisë,si dhe ne qytetin e Dibrës në festivalin e këngës së lehtë qytetare i quajtur “Penastias” ku u shperblye me cmimin e parë si dhe shum cmime tjera.

Albumi i parë i Alush Hamitit doli ne shitje ne vitin 1994 ku pati një sukses te madh ne treg.Deri me tani këngëtari Alush Hamiti ka lancuar gjashtë albume ne treg së shpejti priten shum risi te reja nga këngëtari i mirënjohur Alush Hamiti.Pa Censurë