Nasim Haradinaj: Çizmja e serbit nuk do të sh*kel më në Deçan

Sekretari i OVL UÇKsë Nasim Haradinaj ka reaguar ash*për pas ndërprerjes së punimeve në rrugën Deçan Plavë.Haradinaj ka thënë se vendimi i Hotit për ndërprerjen e punimeve në Rrugën Deçan Plavë është një vendim qy*qar.

Baby Boo

“Por i gëzohemi Zotit dhe i falënderohemi UÇKsë e këtij populli që Vuçiq nuk mund të bëjë asgjë më shumë pos të ankohet…Sa të jetë jeta çizmja e serbit nuk do të sh*kelë në Deçan” tha ai.

Sekretari i OVL UÇKsë thotë se ka vizituar zonën e punimeve dhe sipas tij atje nuk ka asnjë këmbë serbi. “Nuk ka asnjë këmbë serbi e nuk pashë asnjë urdhër të Vuçiqit që po zbatohet aty. Atë urdhër e ka bërë kryeministri ynë qyq*arë. Rruga nuk do të ndërprehet por nuk kemi nevojë të krijojmë ko*nflikte e që Serbia të thotë se po na sulm*ojnë manastirin”.