Naser Zyberi zgjidhet Avokat i Popullit

Me 61 vota “pro” dhe asnjë kundër ish-kandidati për kryeministër nga radhët e BDI-së, Naser Zyberi u zgjodh Avokat i ri i Popullit.

Zyberi do të zëvendësojë Ixhet Memetin i cili për vite me radhë ka qenë Avokat i Popullit.

Baby Boo