Naser Zyberi dhe Arbër Ademi,takim me mësuesit në Çair

Sot në ora 12:30 Kandidati për kryeministër të parë shqiptar Naser Ziberi dhe bartesi i listës së Zones 2, Arber Ademi, do të kenë takim me mësuesit në oborrin e shkollës Hasan Prishtina në Çair, në afërsi të selisë së BDI, pas çka do të vijojnë deklarata për mediat.

Baby Shop Charli
Restorant Burimi  3- Vertok
Sigma Doors