Naçi: “Kaq shumë shikime, komente e like më mirë të kisha hapur parti politike”

“Me 57 mije pelqime, me 760 mije shikime dhe 4 mije komente me mire te kisha hapur parti politike se dyqan syzes pak shaka per ta nisur diten me buzeqeshje! Zoti ju begatofte. Amin.”

Ka shkruar hoxha i mirënjohur Elvis Naçi në facebook për njoftimin se ka hapur dyqan optik në Shqipëri!

Baby Boo