Myzyraj: Shqipëria krenohet me kosovarët por, të parët që i dëmton janë ato!

Isa Myzyraj

Dy fjale për patriotizmin e Shqiptareve, këtej kufirit 😉
Ne krenohemi me Era Istrefin qe beri shqiponjën, por ama kosovarëve në Durrës ua fusim sa krahu.
Ne krenohemi me Xherdan Shaqirin që bëri shqiponjën, por kosovarëve 10 euro ua ndërrojmë me 1000 lekë.
Ne krenohemi me Granit Xhakën që bën shqiponjën, por ama kosovarët i quajmë njerëz të trashë që vijnë me speca dhe domate në plazh.
Ne krenohemi me Rita Orën që bën Shqiponjën, por fustanin dhe këpucët që bëjnë 20 mijë lekë ua lëmë 30 euro e më shumë.
Ne krenohemi me çdo kosovar në botë, por çdo kosovar që vjen në Shqipëri ua fusim, fort e më fort.

Nesje, ne ua fusim 3 muaj vere, ata na bejne krenar 365 dite ne vit <3 Thank You Kosovo ?? ?????????????❤️

Baby Boo