Mustafa: Pas këtij kuvendi LDK do të rikthehet në vendin e merituar


Kryetari i dorëhequr i LDK-së, Isa Mustafa, është shprehur se ky subjekt politik pas zgjedhjes së kryetarit të ri do të rikthehet në pozitën që i takon në skenën politike.

“Sot zgjedhet kryetari i ri i cili do ta vazhdojë udhëheqjen e LDK-së”, është shprehur Mustafa.
“Mendoj se LDK do të rikthehet pas këtyre zgjedhje dhe do ta zë vendin e merituar”, ka thënë ai sot.