Mujoret e nxënësve nuk vlejnë gjatë pushimit veror

Prej dje (20 qershor, e mërkurë), për shkak të pushimit veror, nuk vlejnë biletat falas dhe ata janë përjashtuar nga sistemi tarifor integrues, kumtoi sot NQT Shkup.

NQT Shkup ofron mundësi që nxënësit e shkollave të mesme me çmime preferenciale të blejnë biletë mujore për korrikun me çmim prej 600 denarëve.

Baby Boo