MUHIQ: Asnjë marrëveshje nuk ka kërkuar ndryshim të emrit

Deputeti Ferid Muhiq tha se marrëveshja me Greqinë është presedan absolut dhe në seancën e sotshme në votim të dytë për ratifikim të marrëveshjes për çështjen e emrit, ai do të jetë i përmbajtur gjatë votimit.

“Asnjë marrëveshje asnjëherë nuk ka kërkuar ndryshime të emrit, kjo është presedan absolut. Askush nuk guxon të përzihet në punët e brendshme të një shteti, kjo është e ndaluar, dhe në mënyrë flagrante po thyhet marrëveshja”.

Muhiq gjithashtu shtoi se  dinjiteti nacional nuk mund të jetë lëndë e kompromisit që sipas tij këtë e thotë Merkel kurse e njejta duhet që të vlejë edhe për ne, përfundoi Muhiq.

Baby Boo