Muhaxheri me krahasim interesant: Ne kryetarët jemi si hoxhallarët


Kryetari i Komunës së Pejës, Gazemnd Muhaxheri, është pyetur se sa para shpenzon gjatë ditës. Muhaxheri ka thënë se i bie shumë rrallë që të paguaj, meqë sa herë del diku me ndonjë kafe apo restorant ia paguajnë të tjerët.
“Gati rrallë më bjen me shpenzu diçka”, ka thënë Muhaxheri për KTV.

Madje ai ka bërë edhe një krahasim interesant mes kryetarëve të komunave dhe hoxhallarëve.
“ Na kryetarët jemi si hoxhallarët, edhe kur dalim na paguajnë tjerët”, shton tutje Muhaxheri.