Muhamed Zeqiri: Të ndiqet penalisht “molla Sula”, e ndihmon Bujar Osmani-BDI

Deputeti dhe nënkryetari i LSDM-së Muhamed Zeqiri pas kërcënimit të kreut të BFI Sulejman ef. Rexhepit se mund t’i thërrasë besimtarët të mos respektojnë rekomandimet qeveritare.

Baby Boo

Kundër koronavirusit dhe Maqedoninë ta bëjë Bangladesh, Zqiri potencoi se “nëse Mulla Sula realizon kërcnimin e tij do të ndiqet penalisht para ligjit si të gjithë qytetarët e RMV”.

“Nëse ai then orën policore dhe masat e qeverisë ai do të jape llogari dhe do të arrestohet”, (në minutin 4:40) tha Zeqiri, transmeton News33.

Zeqiri gjithashtu më hollësisht foli për ndihmat nga vendet e huaja dhe kredinë për shtetin nga BE-ja.
Per ta pare deklaraten e pare kliko video;

muham