Muhamed Rama zgjidhet bartës liste të këshilltarëve në Saraj!

BDI në Zgjedhjet Lokale 2021 në Saraj për bartës listë të këshilltarëve propozon Muhamed Ramadani, këshilltar në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Muhamedi vjen nga f.Radushë me profesion është Magjistër Politikolog në lëminë e Diplomacisë Politike, ndërsa gëzon respekt ndër strukturat dhe banorët e Komunës së Sarajit.
Siç ka shkruar faqja e BDI ne FB: Muahmed Rama eshte një ndër aktivistët e dalluar e kësaj ane, duke nisur prej nga themelimi i Degës BDI-SARAJ. Gjithashtu njifet edhe per kontributin e tij në sfera të ndryshme, profesionale politike dhe ato shoqërore.

Baby Boo