“Mshele gojën se trutë t’i qes”, përleshje mes kondukterit dhe pasagjerit brenda autobusit (VIDEO)


Një përleshje mes pasagjerit dhe kondukterit ka ndodhur në një nga linjat e autobusëve në Prishtinë, ku situata ka shkuar deri aty ku pasagjeri ka dashur ta godasë kondukterin.
Një lexues i mediave ka dërguar videon dhe ka treguar se pas këtij konflikti, policia ka hyrë në autobus ku edhe ka qetësuar situatën më pas, duke u munduar ta kuptojë se çfarë në të vërtetë ka ndodhur.

Më poshtë keni pamjet e dërguara:

Baby Boo