Mrekulli! Një person nxirret i gjallë nga rrenojat e shpërthimit katastrofik në Bejrut

Një person nxirret i gjallë nga rrënojat, pas shpërthimit të madh që tronditi kryeqytetin libanez, Bejrut.

Videoja tregon momentin kur nxirret nga rrenoja një person i cili për orë të tëra kishte mbijetuar, mediat ndërkombëre thanë se personi i shpëtuar ishte anëtar i vullnetarëve të Mbrojtjes Civile.

Autoritetet janë ende duke punuar për të kërkuar për të zhdukurit në vendin e shpërthimit , efektet e të cilit janë shtrirë më shumë se 20 km, dhe kanë shkaktuar dëme masive në qindra ndërtesa.

Baby Boo