MPB: Qytetarët gjithmonë do ta kujtojnë heroizmin e policëve në rastin e “Kumanovës”

Përgjegjësit për ndodhitë në Lagjen e Trimave do të përballen me përgjegjësinë. Qytetarët e Republikës së Maqedonisë gjithmonë do të kujtojnë heroizmin e “branitellave“, thuhet në Komunikatën e Ministrisë për Punë të Brendshme të Maqedonisë, me rastin e trevjetorit të përleshjes së armatosur në Kumanovë, shkruan Fakte. Më tej në Komunikatë thuhet se “ky ka qenë një ndër rastet më tragjike që i ka pasur vendi ynë, pasi në të jetën e humbën 8 policë“.

Baby Boo

Ky akt antishtetëror dhe antinjerëzor nuk guxon asnjëherë të përsëritet. Policët janë këtu për t’i mbrojtur qytetarët dhe rendin kushtetues dhe nuk guxojnë asnjëherë të bëhen viktima për asnjë interes tjetër” – thuhet më tej në komunikatën e MPB-së.