MPB: Është zbuluar vetëm një pjesë e lëndëve nar*kotike në Haraçinë

Ministria e Brendshme, pas aksionit dy-ditor në Haraçinë dhe Mojancën e Epërme, njoftoi se ka zbuluar vetëm një pjesë të dr*ogës dy tonëshe, e cila u gr*abit nga një grup i ar*matosur nga një kompani e prodhimit të ka*nabisit në Josifovo të Vallandovës.

Baby Boo

“Në koordinim me Prokurorinë Themelore Publike, Ministria e Brendshme ndërmerr një sërë masash dhe aktivitetesh për kr*imin e gr8abitjes në përputhje me një kompani në fshatin Josifovo. Është vepruar menjëherë pas marrjes së paraqitjes dhe janë marrë masat dhe aktivitetet e duhura. Një pjesë e dr*ogës dhe sendeve të tjera u gjetën në Haraçinë dhe Mojancën e Epërme, ndërsa janë arr*estuar disa persona”, tha zëdhënësi Toni Angelovski në një konferencë shtypi.
Ai tha se ishin gjashtë të dyshuar për të cilët kishte prova, por hetimi po zgjerohet. Vetëm disa prej tyre janë arre*stuar deri më tani.