MPB: 1022 shkelje të masave mbrojtëse, 231 persona në izolim

Ministria e Punëve të Brendshme njofton se gjatë 24 orëve të fundit në mbarë vendin 231 personave u është dhënë vendim për izolim , derisa 161 të tjerë kanë nënshkruar vendim për vetizolim.

Baby Boo
Pekon Bakery

Policia ka kryer kontrolle të rregullta ndaj personave që gjenden në izolim dhe vetizolim ku janë regjistruar dy shkelje të masës së izolimit-vetizolimit.

Nga MPB gjithashtu informojnë se 1022 persona kanë shkelur masën për mbajtjen e pajisjeve mbrojtëse, gjegjësisht mbajtjen e maskës.

Restorant Lumare