Moti sot në Maqedoninë e Veriut


Moti sot do të jetë kryesisht me diell, paradite në pjesët jugore të vendit do të ketë paraqitje të vr*anësirave mesatare lokale. Do të fryj erë e dobët nga drejtimi jugor. Temperatura minimale do të jetë në interval prej 0 deri në 8 gradë, ndërsa ajo maksimale prej 17 deri në 22 gradë Celsius.

Në Shkup dhe rrethinë, moti do të jetë gjithashtu me diell. Temperatura minimale do të ulet në 6, ndërsa ajo maksimale do të arrij deri në 20 gradë Celsius.

Baby Boo