Moti sot në Maqedoninë e Veriut


Moti sot në Maqedoninë e Veriut do të jetë me diell dhe me temperatura të ndryshueshme gjatë ditës.
Nga 8 deri në 23 gradë celsius do të lëvizin temperaturat ditore.

Gjatë ditëve në vazhdim do të ketë përkeqësim të motit ku do të mbizotërojë moti me shi dhe temperatura më të ftohta.
Në Shkup moti do të jetë me diel dhe me vranësira të vogla deri në mesatare. Temperatura minimale do të ulet në 5 gradë, ndërsa ajo maksimale do të arrij në 24 gradë celsius.