Moti sot në Maqedoninë e Veriut


Moti sot, posaçërisht në veri dhe lindje do të jetë me vr*anësira të ndryshueshme, derisa në gjithë vendin gjatë ditës do të jetë me diell. Në mëngjes do të jetë më freskët, dhe do të fryjë erë nga drejtimi verior. Temperatura e mëngjesit do të jetë në interval prej 9 deri në 11 gradë, ndërsa ajo maksimale do të arrij prej 14 deri në 24 gradë.
Në Shkup, paradite do të jetë me vr*anësira, më pas vr*anësirat do të zvogëlohen. Do të fryjë erë nga drejtimi verior. Temperatura e mëngjesit do të ulet në 9 gradë, ndërsa ajo e ditës do të arrij deri në 20 gradë Celsius.