Moti sot në Maqedoninë e Veriut


Moti sot do të jetë pjesërisht i vr*anët dhe në pjesët perëndimore do të ketë erë e fortë nga perëndimi. Gjatë ditës do të ketë zhvillim lokal të reve të paqëndrueshme të përcjella me shi të rrë*mbyeshëm, stuhi dhe erë të fortë.

Temperatura minimale do të jetë në intervalin 10 deri 18, dhe ajo maksimale do të arrijë në 25 deri në 33 gradë.
Në Shkup mot pjesërisht me vr*anësira. Gjatë ditës do të jetë e paqëndrueshme me reshje shiu të rrë*mbyeshëm, stuhi dhe erë të fortë. Temperatura minimale do të bjerë në 18 dhe ajo maksimale do të arrijë në 28 gradë.