Moti sot në Maqedoninë e Veriut

Moti sot në Maqedoninë e Veriut do të jetë i ndryshueshëm, me vranësira dhe periudha me diell. Në disa vende do të ketë kushte për reshje të shiut.

Temperatura minimale do të jetë nga 7 deri 13 gradë celsius, ndërsa ato në interval prej 12 deri 21 gradë celsius.
Në Shkup moti do të jetë i ndryshueshëm me temperarura deri 22 gradë celsius.

Baby Boo