Moti sot në Maqedoninë e Veriut


Drejtoria për Punë Hidrometeorologjike ka kumtuar prognozën e motit për sot.
Sipas saj, moti në Maqedoninë e Veriut do të jetë me vr anësira, përjashto këtu pjesën perëndimore të vendit ku do të ketë paraqitje të diellit.

Temperaturat minimale do të jenë në interval prej -10 deri në -1, kurse maksimalja do të arrijë prej 2 deri në 9 gradë Celsius. Edhe në Tetovë dhe rrethinë do të mbajë mot i ngjashëm. Temperatura minimale do të ulet deri në -6 gradë, kurse maksimalja do të arrijë deri në 6 gradë celsius.