Moti i keq, NP ‘Parqe dhe Gjelbërime me njoftim të rëndësishëm

NP “Parqet dhe Gjelbërime” -Shkup, me njoftim të rëndësishëm për qytetarët.
Për shkak të gjëmimeve të shoqëruara me rrebesh që filluan pasdite, e që do të zgjasin edhe gjatë fundjavës, i lusim qytetarët që të mos i parkojnë veturat e tyre nën drurët e gjatë me qëllim për të shmangur pasojat e padëshiruara.

Baby Boo

Gjithashtu, nëse vëreni ndonjë dru të rënë mund ta paraqitni në Qendrën e Menaxhimit me Kriza ose të na drejtoheni me mesazh të drejtpërdrejtë ose email, me qëllim të intervenimit nga ekipi ynë.