Moti

Moti sot në vend do të jetë me vranësira të ndryshueshme, ndërsa kah fundi i ditës vranësirat do të ulen.

Baby Boo

Temperatura minimale do të jetë në interval prej -7 deri në 3, ndërsa ajo maksimale do të arrij prej 5 deri në 13 gradë celsius.

Në Shkup moti do të jetë i njëjtë, kryesisht me vranësira dhe kah fundi i ditës vranësirat do të zvogëlohen, ndërsa temperatura maksimale do të arrijë deri në 8 gradë celsius.